Depastorie Depastorie Depastorie Depastorie Depastorie

erop uitErop uit

Wandelen & fietsen

  • Wandelen: zie www.wandeleninlimburg.be of onze wandelbox in de living op de brochuretafel. De oranje route van de greenspot ‘Zammelen’ loopt langs ons hotel. Dit staat goed aangegeven, wilt u echter routes combineren met verschillende kleuren, dan raden wij u aan een kaart te kopen aan 2,5€.
Ook andere routes in onze buurt zijn zeker de moeite waard, vb. de route ‘Grootloon’ waar u het doorkijkkerkje en andere landschapskunst tegen komt. De greenspot ‘Vrijhern’ brengt u door de natuur rond de kluis. In ‘De Tommen’ kan u gezellig iets gaan drinken. Ook de landschapswandeling van ‘Alden Biesen’ waar u geschiedenis kan opsnuiven tussen akker en beemd is zeker de moeite om te verkennen. Hier vind u ook een aantal horeca zaken om even tot rust te komen.
 
  • Fietsen: wij liggen op het fietsroutenetwerk van Toerisme Limburg, bij knooppunt 137. In ons fietsmapje in de living vindt u mooie lussen om te fietsen. In de gang vindt u ook een kaart van het fietsroutenetwerk. Het is ook mogelijk om bij ons een picknick te bestellen aan 9€/stuk. Fietsen kunt u reserveren en gratis laten leveren via Marco’s Velo-shop (Fietsverhuur (marcosveloshop.com)).
Diverse wandel-en fietskaarten zijn bij ons te koop.
 
Geef gerust een seintje indien u interesse hebt.

Leuke dingen om te doen: